Hvem er vi?

Passionen for vores virksomhed, vores kunder og vores fag rækker ud over tåspidserne på hver enkelt medarbejder, og vi har tilsammen over 300 års erfaring og et meget højt anciennitetsgennemsnit.

Velkommen til Elmoprint

Vi holder til i Holbæk - og bag vores lidt anonyme ydre, møder du dygtige, dedikerede, nørdede og kreative fagfolk, der er drevet af nysgerrighed og godt håndværk. Du ser også maskiner, der er ved at blive fremstillet, monteret og testet, lynhurtige printere og præcis påsætning af etiketter i en hastighed, hvor øjnene ikke kan følge med.

I årtier har vi været pionerer og førende indenfor fremstilling af kvalitetsmaskiner til print/mærkning og etikettering, og vi er en vigtig spiller i branchen.

Vores kernekompetencer

Vi har altid været førende indenfor varmeprægning, som er ideel til hurtige og budgetvenlige kvalitetsprints - du kender det blandt andet fra bægrene med Hansen's Flødeis, der har et flot retro-look. I dag er det vores mindste niche, og vi er ikke længere blot 'dem med varmeprægning' - tværtimod. 

Vi er en maskinfabrik, så vi tegner, designer, bygger og installerer tidssvarende printerløsninger og etiketteringsudstyr fra bunden, så du kan regne med en stor driftssikkerhed i din produktion, og du får præcis den maskine, du har brug for - hverken mere eller mindre.

Udover de maskinelementer, vi selv fremstiller på vores maskinfabrik, bruger vi altid kvalitetskomponenter i vores projekter. Det betyder at vores udstyr kan køre 24/7, og vi har for længst vist vores værd hos mange af de store virksomheder, som ikke tåler, at produktionslinjen står stille.

Vi bygger udstyret kraftigere, og maskinerne er IP66, støv- og vandtætte og skalerbare, og hvis din produktion ændrer sig, bygger vi videre på udstyret med en meget kort omstillingstid. Når dit udstyr er en del af en større pakkelinje, samarbejder vi med de øvrige leverandører for at sikre de bedst mulige løsninger - også IT-teknisk og med hensyn til komponenter som motorer, gear og sensorer.

Mange har - udover behovet for at påsætte etiketter - også brug for udstyr til at printe dato, grafik, stregkoder, lot-numre, ingredienslister eller andet på deres produkter og emballage.

Derfor forhandler vi en række kvalitetsprintere og softwareprodukter, som dækker forskellige behov for teknologi og mærkning - og vi sørger for, at udstyret bliver integreret i din produktion.

Vi har desuden et stort udvalg af forbrugsvarer på lager, så vi kan altid kan tilbyde den helt rigtige printfolie eller blæk.

Du kender os garanteret

Sandsynligheden for, at du har købt et produkt, som vores udstyr har håndteret, er stor. Måske har du glædet dig over, at pålægspakken kan lukkes igen, så skinken ikke tørrer ud - eller at vådservietterne forbliver våde, fordi pakken er forsynet med genluk. Det er ret smart - og det er vores opfindsomhed, der ligger bag den tidssvarende løsning.

Når du f.eks. køber produkter fra Danish Crown, Orkla Foods, Swedish Match, Spangsberg, Lakrids by Bülow, Prinzen Rollen og Arla, er det overvejende sandsynligt at det er vores udstyr, der har sørget for ingrediensliste, produktionsdato eller batchnummer - og det samme gælder i øvrigt for en del medicinalprodukter og f.eks. podepinde og visirer i forbindelse med Covid-19.

Vi er engagerede

Vi tager udfordringerne oppefra og ned, og er glade for at hjælpe vores kunder med stort som småt - altid med samme høje og traditionelle serviceniveau og professionelle tilgang til opgaverne. 

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English