Det er bare bum, bum, bum
– så er der en løsning!

Der er tidspunkter, hvor tingene skal gå stærkt. Og så er der tidspunkter, hvor tingene skal gå rigtig stærkt.

Den fornemmelse kender man kun alt for godt hos Meditec, der producerer og leverer støbte plastelementer til medicinalindustrien. For når en global pandemi pludselig vender verden på hovedet, skal der handles hurtigere end hurtigt, og det stiller også ekstra krav til samarbejdspartnere og leverandører.

”Vi fik en hastekontrakt på en stor ordre til testkit. Der var egentlig ro på, men pludselig skulle det gå rigtig hurtigt, og vi skulle levere mere, end vi havde regnet med,” fortæller Morten Gefke Hansen, der er Project Manager hos Meditec.

Til formålet var der behov for en emballagemaskine med en printerløsning på, og samarbejdet med Elmoprint blev indledt ’lidt tilfældig’ via en leverandør, som i forvejen havde Elmoprint som underleverandør.

Da kontrakten var midlertidig, var det en stor mundfuld for en mindre virksomhed som Meditec at investere mange millioner i udstyr her og nu.

Samtidig betød den uforudsete udfordring, at der ikke var tid til at gøre tingene på den sædvanlige måde, og der skulle tænkes i alternative løsninger.

”Her var Elmoprint hurtige på banen,” siger Morten Gefke Hansen og fortæller om et forløb, der overgik alle forventninger.

Hos Meditec lejede man en emballagemaskine, men hvad så med printerdelen? Elmoprint havde til dato kun solgt produkter og aldrig før lavet en lejeaftale, men som Morten Gefke Hansen husker det ordret, lød svaret fra Elmoprint: ”Det er ikke noget, vi normalt gør, men i den her tid er ingenting normalt.”

Og som sagt, så gjort. ”De leverede bare printerudstyret uden egentlig at have en underskrift eller noget som helst. Det var præcis, som man rigtig godt kan lide en samarbejdspartner – de løste vores problemer her og nu, og så fandt vi ud af alt det kedelige bagefter,” fortæller Morten Gefke Hansen.

Alt blev klaret, og efterfølgende blev der indgået en aftale om betaling. Ifølge Morten Gefte Hansen er det afgørende for en mindre virksomhed som Meditec at have agile og løsningsorienterede samarbejdspartnere.

”Når en lille virksomhed som os er ved at blive store i en hulens fart, så har vi brug for samarbejdspartnere, der forstår vores behov og flow og tænker løsninger for os. Det er Elmoprint rigtig gode til. Det er bare bum, bum, bum, så er der en løsning!”

At være der, når det gælder og ville kunderne det bedste, er en af de helt store kvaliteter, som Morten Gefte Hansen ser i Elmoprint.

Som at have familie på besøg

Foruden printerløsningen til testkit, har Elmoprint også leveret printer til en indpakningsmaskine hos Meditec, og en udskiftning af alle virksomhedens labelprintere med en løsning fra Elmoprint er på tegnebrættet.

”Det er så let og ubesværet, og der er plads til det hele med Elmoprint. De hjælper os med stort og småt, og det betyder, at vi kan spare en masse tid,” siger Morten Gefke Hansen.

Han husker den første dag med besøg fra Elmoprint som kendetegnende for samarbejdet.

”Den første gang de skulle hjælpe os, kom der teknikere fra Elmoprint og fra en anden leverandør. Det var som en rigtig familiekomsammen – sådan en hyggedag, hvor man bare hjælper hinanden på kryds og tværs. De er topkvalificerede og virkelig behagelige at arbejde sammen med. Det var som om, vi havde kendt hinanden i en menneskealder.”

Morten Gefke Hansen ser frem til et langt samarbejde med ’familien’ fra Elmoprint.

”Det er en agil virksomhed, som er der for deres kunders skyld.”

 Morten Gefke Hansen

 

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English