Software.

Når du skal designe indholdet, der skal printes på din etiket eller pakkefilm.

Vi forhandler forskellige programpakker. Fælles er, at de håndterer faste og variable tal og tekster samt grafik og stregkoder. Licenserne fås til enkeltstående PC og til PC’ere i netværksløsning.

Vi har valgt at forhandle brugervenlige softwareløsninger, som kan benyttes på forskellige teknologier og platforme. Det betyder at du kan bruge softwaren til alle dine printere, så du ikke er låst til en enkelt printerleverandør.

Hvis du er vant til at bruge Officepakken, er det nemt at komme i gang med at designe dine prints, idet værktøjslinjer og funktioner er opbygget på samme måde.

NiceLabel.

Nicelabel er meget brugervenligt og findes i forskellige niveauer og størrelser. - Så uanset om du har brug for et program til at designe simple print/etiketter, eller du har brug for et komplet system til den globale mærkningsproces på én platform, i skyen eller lokalt, er Nicelabel et rigtig godt valg.

CLARiSOFT®.

CLARISOFT® er et patenteret værktøj, der er særligt velegnet til ICE og Videojet’s mærkningsudstyr. Du kan skabe dine designs på din PC og herefter gemme designskabelonerne ned i printerne.

NiceLabel.

Softwaren, du kan bruge til det hele. - Og der er noget om snakken!

Formentlig den førende udvikler af software til at designe etiketter og print - og det ER enkelt at bruge.

Læs mere

CLARiSOFT®.

Ideelt værktøj, når du skal designe etiketter og layout på din pakkefilm.

Brugervenlig software, der hurtigt hjælper dig i gang med at designe det layout, der sælger din vare.

Læs mere

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English