NiceLabel.

Softwaren, du kan bruge til det hele.

NiceLabel fremhæver sig selv som den førende udvikler af software til at designe etiketter og print. - Og der er noget om snakken!

Uanset om du skal bruge designværktøjet til en enkelt, flere eller mange printere, har Nicelabel versioner, der kan løse opgaverne.

Programmet har mange funktioner, og giver mulighed for at centralisere og standardisere etiketteringen. Du får en simpel og alligevel fleksibel brugerflade, hvor du nemt kan finde rundt, hvis du plejer at bruge Office-pakken. Én af fordelene er, at mens du har adgang til hele programpakken når du designer etiketten, benytter din kollega en meget enklere del af værktøjet, når etiketten skal printes.

Du kan udarbejde skabeloner, og Nicelabel kan trække data og stregkoder fra databaser eller fra dit ERP system, så hvis data ændres hér, opdateres data på printet også.  Hvis du ændrer i en etiket, danner systemet automatisk en ny revision, så du kan altid komme tilbage til originalen.

Værktøjet kan installeres på dit netværk, men fås også som en cloudbaseret løsning. Du opgraderer nemt begge løsninger.

Som designer har du adgang til alle programmets byggesten: Tekstfelter, datofelter, tidspunkt, tællere, grafik (f.eks. firmalogo, advarselsmærker eller andre symboler og ikoner), streger, rammer, kasser, streg- og QR koder. Teksterne kan være omfattende og kan formateres (f.eks. ingredienslister).

Du skal blot klikke ganske få gange for at udskrive dine designs.

Programmet håndterer langt de fleste printere på markedet, og reducerer risikoen for fejl, øger fleksibiliteten og optimerer effektiviteten af printning og mærkning.

Der er et stort udvalg af standardskabeloner som sikrer, at du kommer nemt i gang, og at dine designs opfylder relevante lovkrav. Både via programmet og NiceLabel´s hjemmeside har du adgang til instruktionsvideoer og hjælpefunktioner.

Hvis du køber en NiceLabel-serviceaftale får du support 24/7, ligesom aftalen inkluderer fremtidige opgraderinger af programmet.

Prøv NiceLabel gratis

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om NiceLabel, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English