Runde dåser.

Etiketteringslinje til runde dåser.

Løsning med wrap around etikettering af runde dåser i 4 højder.

Kundens behov:

Kundens eksisterende system kørte med etiketter, der blev påført varm lim inden dispensering. Når de havde stop på linjen, var der risiko for at den flydende lim satte sig fast på uønskede steder. Det betød et højt tidsforbrug til afrensning.  

Vi mødte kunden på en udstilling, hvor en større delegation var på udkig efter en løsning, der kunne håndtere selvklæbende etiketter. De afsøgte mulighederne, og vendte tilbage til os. De kunne se at vores udstyr er kraftigere bygget end vores konkurrenters. Derudover var de interesseret i vores tekniske løsninger med servomotorer, høj gentagelsesnøjagtighed og høj kapacitet.

Kunden ønskede i første omgang 1 linje, der kunne håndtere runde dåser i 4 forskellige højder i store kvantiteter, og som kunne køre produktion i 3-holdsskift med maksimal oppetid.

Løsningen:

Vi designede en maskine til wrap around etikettering. Enheden håndterer de 4 forskellige dåsehøjder via udskiftning af sidebånd, og maskinen etiketterer 200 dåser pr. minut.

Løsningen er konstrueret med sidebånd der fungerer som køvagt og adskiller, Elmoprint SDA dispenser samt endnu et sæt sidebånd, der roterer dåsen umiddelbart efter at etikettens forkant er skudt ind på dåsen. Både transportør og sidebånd er frekvensstyret og kan synkroniseres perfekt med servodispenseren i HMI-touchskærmen.

Vi har efterfølgende leveret yderligere 3 linjer til kunden af denne type, tillige med 1 til etikettering af meget store dåser og 1 til firkantede dåser.

Klik her for en introduktion til Elmoprint SDA dispenser.

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English