Varmeprægefolie.

Alt hvad du skal bruge til din varmepræger.

Varmeprægefolier i de farver, kvaliteter og dimensioner, du har brug for - tillige med klicheer og typer.

Varmeprægefolie.

Princippet i varmeprægning er, at et varmt metalstempel trykker en prægefolie mod et emne, så farven fra folien afsættes på produktet. 

Uanset om du trykker på plastfolier, alufolier, etiketter, pergament, papir, karton, læder eller træ, kan vi hjælpe med en folie, der giver den bedste kvalitet.

Vores prægefolie er giftfri, du kan få folie i fødevaregodkendt kvalitet, - og vi udsteder MSDS- og COC-certifikater, hvis sporbarhed er vigtigt i din produktion.

Vi leverer folier til blandt andet mejerier og slagterier, men også til produktioner inden for nærings- og nydelsesmiddelbrancherne, medicin- og pharma industrien samt kosmetikbranchen og de grafiske fag.

For at sikre høj kvalitet og faste ensartede ruller, spoler vi selv folien op i den farve, kvalitet, længde og bredde, som du har behov for.

Farven sort er meget populær, men vi har også farvede prægefolier i vores sortiment – og ligeledes guld og sølv.

Hvis farven i dit brand er særlig, kan vi fremstille specialfarver - bare spørg os.

Du er velkommen til at bestille prøveruller, så du kan teste folierne i din produktion, men du kan også sende nogle produkter til os, så vi kan lave prøvetryk.

Vores erfaring med varmeprægning er massiv, for prægeværker var jo netop vores kerneforretning tilbage i 1968, da vi blev etableret, - og af samme grund leverer vi naturligvis også typer, klicheer og holdere dertil.

Klicheer, klicheholdere og typer.

Til tryk der udføres ved varmeprægning, anvendes typer, klichéer og/eller nummeratører, som anbringes i en typeholder. Fordelen ved typer er, at de nemt kan udskiftes og kombineres.

Typeholdere designes efter dit ønske og registreres med serienumre.

Typerne leveres som standard i messing i stilhøjderne 2, 3, 3,8 og 5 mm. og er velegnede til prægning af datoer, lotnumre og batchnumre og korte tekster.

Vi fører et stort udvalg af standarttyper, så vi kan levere fra dag til dag. På bestilling fremstilles typer af enhver art, f.eks. arabisk, kyrillisk, græsk og kinesisk tekst, eller små mærker, f.eks. ovalmærker (EØF-numre) til mejerier og slagterier. Ståltyper, T-spors typer og typer til prægning på konkave, konvekse og sfæriske flader kan også leveres.

Til prægning af logoer, mærker, stregkoder og længere tekster, f.eks. ingredienslister anvendes klichéer: 4mm. ætset eller graveret magnesium- eller messingplade.

Det er muligt at kombinere typer, klicheer og nummeratør på samme typeholder, - og holderen har et ikke-varmeledende håndtag og kan nemt tages ud af printeren, så du kan udskifte typer og/eller klichéer.

Til datomærkning eller lot- og batchnummerering, hvor der blot skal trykkes 1 enkelt linje med et fastdefineret format, kan du med fordel anvende en nummeratør med hjul, som nemt kan drejes, så omstillingen gøres simplere sammenlignet med udskiftning af typer.

Lad os hjælpe dig, hvis du skal bruge typer til blindprægning i karton, da det stiller særlige krav til typernes form og hårdhed.

HENT DATABLAD

Varmepræge- og termotransferfolie.

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English