Termotransferfolie.

Miljørigtig termotransferfolie i masser af kvaliteter, farver og mål.

Bestil en prøverulle for at tjekke kvaliteten - og spørg også efter certifikater, hvis varesporing er vigtig for din produktion.

Termotransferprintere har et printhoved som består af halvledere, der hurtigt kan blive varme og kolde, så pigmentet fra termotransferfolien overføres til produktet.

Når det kommer til valget af den rette termotransferfolie til dit produkt, er der en række forhold der skal tages højde for:

  • Hvilken type printhoved har din printer? Er det Near Edge (vinklet printhoved med varmeelementerne placeret i kanten) eller Flat Head (vandret printhoved med varmeelementerne placeret i midten)?
  • Hvordan er din printer konstrueret? Skal foliens pigment sidde på yder- eller indersiden af rullen (ink-in eller ink-out)?
  • Hvilket produktionsmiljø har du? Skal printet f.eks. kunne tåle kondens, frost, vand, slid eller kemikalier?
  • Hvilket typer overflade skal du printe på? Er det syntetiske stoffer, coatet materiale, groft papir eller noget helt andet – og har produktet glat eller ru underlag?
  • Hvor hurtigt skal du printe, - og hvor meget ønsker du at beskytte printhovedet?

Foliekvaliteter:

Termotransferfolie er som udgangspunkt ridse- og udtværingssikker, men i de respektive foliekvaliteter, spiller ingredienserne voks og harpiks en afgørende rolle:

Voks Et højt voksindhold er ideelt, når du ønsker en dyb farve, skal printe på coatet papir eller ønsker et antistatisk print.
Harpiks Et højt harpiksindhold er godt, når du ønsker høj skarphed, skal printe på syntetiske materialer, arbejder i et barsk produktionsmiljø, ønsker modstandsdygtighed overfor kemikalier eller ønsker fluorcerende mærkning, der kun kan ses i ultraviolet lys.
Voks/harpiks Blandingen er velegnet når du ønsker effektivitet og derfor printer med høj hastighed, printer på syntetiske stoffer, grovere eller coatet papir eller har brug for et print, der tåler slid.

Overlad det til os at finde den rigtige kvalitet til dit produkt.

Der er meget at forholde sig til ved valg af termotransferfolie, og du er meget velkommen til at betro os opgaven at finde den rette. Vi stiller blot en række spørgsmål, og så foretager vi eventuelt et prøveprint på dine produkter. Vi fremsender også gerne prøveruller, så du selv kan teste dem i din produktion.

Folien fås i mange farver og til alle typer termotransferprintere - såvel bordprintere som inline printere, og så leverer vi folieruller i forskellige bredder og længder.

Hvis farven i dit brand er særlig, kan vi fremstille specialfarver – også hvis du har brug for folie til specialløsninger, f.eks med UV vandmærke, med mærknings DNA for at undgå forfalskninger eller med antistatiske egenskaber i forhold til RFID.

Vi udsteder gerne MSDS- og COC-certifikater hvis sporbarhed er essentielt for din produktion.

Vores anbefaling:

Det forlænger levetiden at tørre printhovedet af med en renseserviet hver gang du skifter farvebånd. 

HENT DATABLAD

Varmepræge- og termotransferfolie.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om termotransferfolie, så kontakt os:


+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English