Rundt om emnet.

Etikettering af cylindriske produkter – med højt output.

Vores Rundt om enheder sætter selvklæbende etiketter omkring cylindriske emner, f.eks. flasker, bægre, glas, spande, dåser og tønder.

Måden hvorpå emnet håndteres mens det etiketteres, kan foregå på flere forskellige måder: Siderotation, stjernehjul eller 3-valse.

Fælles for alle løsninger er, at de konstrueres i den kraftige og stabile Elmoprint-kvalitet, og holder til at blive brugt i døgndrift.

Alle løsninger drives af servomotorer, og sammen med vores præcise motioncontroller, giver styringen en nøjagtighed på 2/100 af en millimeter når etiketten placeres.

Alle båndhastigheder og dispenserindstillinger kan styres fra et betjeningspanel og indstillinger gemmes under recepter, for hurtig omstilling.

Vi anpriser ikke den ene teknik frem for den anden, for vi anbefaler den metode, der skaber det bedste resultat i forhold til opgavens karakter.

Det betyder at vi rådgiver dig - samtidig med at vi identificerer og definerer kravene til maskinen. Vi tager både højde for ønsker til præcision, hastighed og output, og om enheden skal kunne indstilles til forskellige etiketstørrelser og/eller produktstørrelser og -former.

Fordele ved dispenseren

  • Stabil og driftssikker - også i barske produktionsmiljøer - IP66
  • Touchskærm, hvor alle brugerindstillinger sættes og gemmes som recepter
  • Kan monteres med 2 servomotorer for elektronisk justerbar banespænding for plastetiketter, - det sikrer at spændingen på etiketrullen holdes konstant, mens der tages højde for at bagpapiret kan give sig ved høj acceleration
  • Enkel at betjene i forbindelse med formatskift - og håndterer 99 recepter
  • Sikrer maksimal oppetid
  • Garanterer høj kapacitet og enestående præcision
  • Udstyret håndterer både halv- og fuldautomatisk indløb til etiketteringen, så uanset om dine produkter placeres manuelt (f.eks. på et rundbord) eller kommer på båndet via en fyldemaskine, får udstyret de nødvendige startsignaler

Har du behov for kunne skifte etiketrulle mens linjen kører videre, kan du vælge en master-/backupløsning som er monteret med to identiske dispensere: Mens der skiftes rulle på den ene dispenser, overtager den anden dispenser etiketteringen.

Der er andre fordele ved at have en backupdispenser, for den kan også skabe sikkerhed for, at der kommer etiket på alle produkter, f.eks. hvis der mangler en etiket på etiketbanen. Ved at have fluorescerende materiale i etiketterne tillige med luminescenssensor monteret på maskinen, vil den sekundære dispenser sætte etiketter på de emner, der måtte være sprunget over af masterdispenseren.

Du kan læse meget mere om dispenserens opbygning, specifikationer og muligheder her.

Nedenfor kan du se nogle af de Rundt om løsninger, vi har fremstillet. Vi håber de kan inspirere dig, - og hvis ønsket er, at der også placeres en etiket på toppen eller bunden af dit produkt, kan enheden sagtens suppleres med flere dispensere og printere.

3-valse.

Hvis du har lavt/medium output, og ønsker knivskarp etiketplacering.

Læs mere

Siderotation.

Lynhurtig og med medium præcision af etiketplaceringen.

Læs mere

Stjernehjul.

Ved behov for højt output og høj præcision.

Læs mere

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English