Dispenser monteret på afrullerbord ved back-seal og top-seal flowpakker.

I forrygende tempo dispenseres etiketterne præcist på pakkefilmen før denne føres videre til pakkemaskinen.

Produktionslinjer der benytter flowpakmaskiner, er ofte udfordret på grund af meget begrænset plads til integration af etiketterings- og printudstyr.

Metoden:

Når dine produkter håndteres i en flowpakker, foreslår vi at etiketterne dispenseres på den flade pakkefilm. Det giver den absolut bedste påsætning – uden luftbobler under etiketten og med en ensartet placering på dine produkter.

Vi har derfor udviklet en separat enhed som først afruller pakkefilmen. Derefter dispenseres etiketterne på filmen. – Og til sidst føres pakkefilmen ind i flowpakkeren.

Afrullerbordet har ergonomisk højde for etiket- og folierulleskift, og meget ofte fremstiller vi enheden med en folievending, så udstyret kan monteres vinkelret på produktionslinjen.

Vi sikrer at der skabes signaludveksling, så når etiketrullen er opbrugt, får pakkemaskinen besked om at stoppe.

Optioner:

Hvis du har tryk på pakkefilmen anbefaler vi en enhed, der dispenserer en etiket for hvert fotomærke. Hvis din pakkefilm er transparent, påsættes etiketten for hver cyklus/svejsekæbe.

En anden mulig løsning er, at udstyret dispenserer etiketterne med en bestemt afstand – og at din pakkemaskine så indekserer derefter.

Hvis du har brug for at dit emne har etiket på både for- og bagside, f.eks. dekoration eller logo på forsiden og ingrediensliste på bagsiden, skal du vælge en enhed der dispenserer 2 etiketter ved siden af hinanden på pakkefilmen.

Hvis du ønsker at optimere oppetiden i din produktion, kan du overveje at supplere din enhed med autosplejs: Når etiketrullen er opbrugt, splejses enden sammen med starten på den nye rulle, så etiketpåsætningen blot fortsætter.

Styring:

Dispenseren styres af en lynhurtig motion controller, og indstilles på en HMI touchskærm. Indstillinger til de respektive produkter gemmes som recepter, så du har hurtig omstilling mellem flere typer pakkefilm og etiketter på samme linje. 

Enheden kan også styres ved valg fra eksterne recepter samt indgå i den generelle linjestyring.

Fordele ved dispenseren:

  • Stabil og driftssikker - også i barske produktionsmiljøer - IP66
  • Touchskærm, hvor alle brugerindstillinger sættes og gemmes som recepter
  • Kan monteres med 2 servomotorer for elektronisk justerbar banespænding for plastetiketter, - det sikrer at spændingen på etiketrullen holdes konstant, mens der tages højde for at bagpapiret kan give sig ved høj acceleration
  • Enkel at betjene i forbindelse med formatskift - og håndterer 99 recepter
  • Sikrer maksimal oppetid
  • Garanterer høj kapacitet og enestående præcision

Master/backup:

Har du behov for kunne skifte etiketrulle mens linjen kører videre, kan du vælge en master-/backupløsning som er monteret med to identiske dispensere: Mens der skiftes rulle på den ene dispenser, overtager den anden dispenser etiketteringen.

Der er andre fordele ved at have en backupdispenser, for den kan også skabe sikkerhed for, at der kommer etiket på alle produkter, f.eks. hvis der mangler en etiket på etiketbanen. Ved f.eks. at have fluorescerende materiale i etiketterne tillige med luminescenssensor monteret på maskinen, vil den sekundære dispenser sætte etiketter på de emner, der måtte være sprunget over af masterdispenseren.

Printløsning:

Det er også meget populært at montere en printløsning på enheden, for at skrive dato, batchnummer, ingrediensliste, logo eller andre oplysninger på etiketterne.

Varmeprægere
Termotransferprintere
Blækprintere

Bliv inspireret:

Løsningerne som ses nedenfor, viser principperne ved løsningen.

Enhederne er konstrueret til kunders specifikke etiketteringsopgaver.

Vi vil også meget gerne levere en individuel løsning til dig.

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English