Printudstyr.

Mange alternative muligheder for at mærke dine produkter.

Vi forhandler udstyr der kan printe direkte på din vare samt udstyr, der skriver på en etiket, som efterfølgende placeres på dit produkt.

Klik ind på de forskellige teknologier og find inspiration.

Vi hjælper gerne med at vælge den løsning, der giver størst værdi for din produktion - og fordi vi er en maskinfabrik, kan vi fremstille et stativ, så dit nye mærkningsudstyr bliver integreret i din produktionslinje.

Termotransferprintere.

Inline-printere til direkte print på pakkefilm eller etiketbaner.

Uanset om du vil skrive datoer, stregkoder, batchnumre, logo, grafik eller ingredienslister får du høj printkvalitet, lave omkostninger og digital online mærkning.

Læs mere

Labelprintere.

Det perfekte alternativ til fortrykte etiketter - udskriv kun det antal, du skal bruge.

Du skal vælge en Valentin printer, hvis du ønsker en pålidelig og robust printer, der er enkel at betjene og som f.eks. skriver datoer, stregkoder og ingredienslister på etiketruller.

Læs mere

Blækprintere.

Printeren skriver med blæk, der med høj hastighed skydes ud på produktet.

Du kan nemt og hurtigt mærke dine produkter - også selvom de har en vanskelig overflade som f.eks. poser, æg, blisterpakninger, kabler, tuber, bægre og glas.

Læs mere

Print/apply.

Systemer der kombinerer etiketprinter og dispenser i samme enhed.

Hvis du ønsker en løsning hvor udstyret automatisk skriver på etiketten og umiddelbart herefter sætter den på dit emne, skal du overveje print/apply.

Læs mere

Varmeprægere.

Prisrigtigt mærkningsudstyr, der lynhurtigt kan skrive på dine produkter.

Varmeprægning er en driftssikker, oplagt og pålidelige løsning, hvis der er fugt, kulde eller støv i dit produktionsmiljø - eller hvor elektronisk print er uegnet.

Læs mere

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English