Valentin ILX og APX 7000.

Robust, hurtig og fleksibel modulopbygget print/apply løsning med flere dispenseringsmuligheder.

Valentin ILX er en kompakt og brugervenlig printer - og kombineret med Valentin APX 7000, som påsætter etiketter ovenfra, nedenfra eller fra siderne, får du en bundsolid print/apply løsning, der er velegnet til indbygning i produktionsmaskiner.

Du designer dit etiketlayout - f.eks. i programmet NiceLabel - og overfører det til printeren via netværk eller USB.

Printeren håndterer symboler, grafik, loger, datoer og tid, batchnumre, ingredienslister og stregkoder.

Udstyret foretager udskrivning og dispensering i eet trin og det foregår ’just in time’ Det garanterer produktmærkning baseret på faktiske krav i realtid - hurtigt og direkte.

Du kan montere udstyret i forskellige positioner, så det bedst muligt integreres i din produktion. Du kan vælge mellem en højremodel og en venstremodel, - og signallampen giver dig status på udstyret.

Printmodulet findes i flere forskellige versioner med printeropløsning på 200, 300 eller 600 dpi. De forskellige modeller kan håndtere etiketbredder fra 20-116mm og etiketlængder fra 15-3000mm. De fås til direkte termoprint på termoetiketter og til termotransferprint, hvor der bruges farvebånd samt med printhastigheder fra 0-300mm pr. sekund.

Enheden er nem at betjene og simpel at vedligeholde. Den tilsluttes strøm og trykluft, og er meget populær i pakkerier.

Vi hjælper gerne med installation, indkøring, instruktion samt support og vi anbefaler softwareprogrammet Nicelabel for design af dine etiketter.

Vi forhandler termotransferfolie (farvebånd) i alle kvaliteter og bredder, ligesom du selvfølgelig kan bestille nyt printhoved eller andre reservedele hos os.

Udstyret fremstilles af Carl Valentin, som beskæftiger sig med printløsninger og etiketteringssystemer i meget høj kvalitet.

Etiketstørrelse

Op til 116 x 200mm

Printopløsning

200, 300 eller 600 dpi

Modeller

Sideetikettering, topetikettering og bundetikettering

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om Valentin ILX og APX 7000, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English