Valentin APL 100.

Pålidelig og kompakt modulopbygget print/apply løsning.

Applikatoren er tilbehør til printerne i Compa og SPX serierne. Den påsætter etiketter, der netop er blevet udskrevet, og afhængig af opgaven, vælges det ønskede værktøj for overførsel af etiketterne.

Den udmærker sig ved at håndtere etiketteringsløsninger til toppen, bunden eller siden af dit produkt: Etiketten printes og lægges ud på en vakuumplade, hvor den derefter trykkes, blæses eller rulles på dit emne. Hele processen overvåges automatisk med sensorer, så du er sikker på, at der sættes etiketter på alle dine emner.

Du får en løsning hvor fleksibilitet har højeste prioritet. De understøttende luft-, vakuum- og løftehastigheder er justerbare, og den fås med 300 og 400mm slaglængde på dispenseren og håndterer etikethøjder fra 25-200mm. Det betyder at udstyret er attraktivt til en lang række industrier og produktionskrav, og at den kan indstilles til forskellige emnetyper og -højder.

Etiketprinteren er fremstillet med I/O til integration. Med denne mulighed kan du programmere udstyret, så det kan bygges ind i dine andre mærkningsenheder.

Hvis du ikke selv har mod på at montere og installere udstyret, hjælper vi dig gerne i gang - også med at bruge det.

APL 100 fremstilles af Carl Valentin der beskæftiger sig med printløsninger og etiketteringssystemer i meget høj kvalitet.

Etikethøjde

25-200mm

Modeller

Tryk på, blæs på og rul på

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om Valentin APL 100, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English