ICE Vulcan Front of Pack.

Etiketten placeres meget præcist på forsiden af dit produkt.

Integreret termotransferprinter og dispenser. En af markedets mest effektive og fleksible print/applyløsninger.

Vulcan printer og påfører etiketter på samme tid, så oppetiden maksimeres, produktiviteten øges og risikoen for fejlmærkning fjernes.

Den er brugervenlig og opfylder behovet for placering af en printet etiket på forsiden af dit emne, og den kan indstilles så den følger din pakkelinjes hastighed. Selv ved høje hastigheder sætter den ny standard for sikring af oppetid.

Den kan påsætte op til 60 etiketter i minuttet, og den findes i 3 printbreddeversioner – 53mm, 76mm og 107mm.

Du får en enhed, som er op til 3 gange hurtigere end andre applikatorer. Den placerer etiketten meget præcist, og har en revolutionerende printhovedteknologi som drives uden trykluft.

Den skriver tekster, grafik og stregkoder på etiketten, hvorefter den sætter etiketten på dit emne, og du kan kombinere etiket- og printstørrelser. 

Vi anbefaler udstyret, hvis du f.eks. skal etikettere på kasser, pakkefilm, kartoner og træ, og du kan bruge den i de fleste produktionsmiljøer.

Både farvebånd og etiketrulle skiftes lynhurtigt, så din produktion ikke står stille ret længe. Den kan indeholde etiketruller op til 400mm i diameter. Der er indbygget Code Assurance, som minimerer operatørfejl, og den automatiske trykregulering optimerer udskriftskvaliteten og printhovedets levetid. Sammenholdt med andre print/applyløsninger på markedet, er ca. 80% af alle sliddelene fjernet.

Printeren skriver og påsætter etiketter 1-1, og den logger alle brugerændringer og alarmer, så du har fuld sporbarhed og derfor nemmere kan foretage fejlfinding og optimering af din produktionslinje.

Brugervenlighed er et nøgleord for Vulcan, da den er simpel at betjene og nem at vedligeholde.

Vi hjælper gerne med montering, installation, indkøring, instruktion og support, ligesom vi kan fremstille monteringsdele til at få enheden integreret i din produktionslinje.

Vi forhandler farvebånd i alle kvaliteter og bredder, ligesom du selvfølgelig kan bestille nyt printhoved eller andre reservedele hos os.

Uanset om du ønsker at etiketten sættes på toppen, bunden, fronten, siden eller rundt om dit emne, findes der en Vulcan model, der klarer opgaven, og de benytter alle samme printteknologi og har de samme basisspecifikationer.

For design af dine etiketter kan du med fordel bruge Nicelabel eller CLARiSOFT®, som vi kan introducere dig til.

Vulcan fremstilles af Videojet Technologies, som er verdens førende inden for udstyr til etikettering og print.

Hastighed

Op til 60 etiketter pr. minut

DPI

300

Etiketstørrelse

50x50mm → 115x120mm

Farvebånd

Op til 110mm x 830m

Tilslutning

Ethernet og USB

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om ICE Vulcan Front of Pack, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dkk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English