ICE Vulcan.

Etiketten placeres meget præcist på toppen, bunden eller siden af dit produkt.

Integreret termotransferprinter og dispenser. En af markedets mest effektive og fleksible print/applyløsninger.

Vulcan printer og påfører etiketter i én kontinuerlig bevægelse og samtidig maksimeres din oppetid, produktiviteten øges og risikoen for fejlmærkning fjernes.

Den er brugervenlig og opfylder behovet for placering af en printet etiket på toppen, siden eller bunden af dit emne, og den kan indstilles så den følger din pakkelinjes hastighed. Selv ved høje hastigheder sætter den ny standard for sikring af oppetid.

Den kan printe/påsætte op til 150 etiketter i minuttet, og den findes i 4 printbreddeversioner – 53mm, 76mm, 107mm og 160mm.

Du får hurtig applikator, der placerer etiketten meget præcist, og har en revolutionerende printhovedteknologi som drives uden trykluft.

Den skriver tekster, grafik og stregkoder på etiketten, hvorefter den sætter etiketten på dit emne, og du kan kombinere etiket- og printstørrelser. Etiketten dispenseres ud, og umiddelbart herefter sikrer en gummirulle at den fæstner ordentligt på dit emne.

Vi anbefaler udstyret, hvis du f.eks. skal etikettere på kasser, pakkefilm, kartoner og træ, og du kan bruge den i de fleste produktionsmiljøer.

Både farvebånd og etiketrulle skiftes lynhurtigt, så din produktion ikke står stille ret længe. Den kan indeholde etiketruller op til 400mm i diameter. Der er indbygget Code Assurance, som minimerer operatørfejl, og den automatiske trykregulering optimerer udskriftskvaliteten og printhovedets levetid. Sammenholdt med andre print/applyløsninger på markedet, er ca. 80% af alle sliddelene fjernet.

Enheden skriver og påsætter etiketter 1-1, og den logger alle brugerændringer og alarmer, så du har fuld sporbarhed og derfor nemmere kan foretage fejlfinding og optimering af din produktionslinje.

Brugervenlighed er et nøgleord for Vulcan, da den er simpel at betjene og nem at vedligeholde.

Vi hjælper gerne med montering, installation, indkøring, instruktion og support, ligesom vi kan fremstille monteringsdele til at få enheden integreret i din produktionslinje.

Vi forhandler farvebånd i alle kvaliteter og bredder, ligesom du selvfølgelig kan bestille nyt printhoved eller andre reservedele hos os.

Uanset om du ønsker at etiketten sættes på toppen, bunden, fronten, siden eller rundt om dit emne, findes der en Vulcan model, der klarer opgaven, og de benytter alle samme printteknologi og har de samme basisspecifikationer.

For design af dine etiketter kan du med fordel bruge Nicelabel eller CLARiSOFT®, som vi kan introducere dig til.

Vulcan fremstilles af Videojet Technologies, som er verdens førende inden for udstyr til etikettering og print.

Hastighed

Op til 150 etiketter pr. minut

DPI

300

Etiketstørrelse

50 x 50mm → 165-330mm

Farvebånd

Op til 160mm x 830m

Tilslutning

Ethernet og USB

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om ICE Vulcan, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English