Varmeprægere.

Driftssikker, oplagt og pålidelig løsning ved fugt, kulde eller støv.

Varmeprægning er en driftssikker, oplagt og pålidelige løsning, hvis der er fugt, kulde eller støv i dit produktionsmiljø - eller hvor elektronisk print er uegnet.
Prisen på både indkøb og vedligeholdelse af varmeprægere er attraktiv, og du får et skarpt og letlæseligt tryk.

Udvikling og fremstilling af varmeprægere er en del af vores DNA, og maskinerne kan fortsat noget, som de mere moderne teknologier ikke nødvendigvis kan, - nemlig at arbejde hurtigt og præcist i kolde, våde og støvede produktionsmiljøer.

Princippet i varmeprægning er, at et opvarmet metalstempel, trykker en farvet prægefolie mod et emne, så farven fra folien afsættes på pakkefilmen eller etiketten. 

Varmeprægning er velegnet til både små og store prints, f.eks. til blod- og saltvandsposer og andre produkter i pharma- og fødevareindustrien.

Prægefolien fås i talrige farver, længder og bredder, og indeholder et klæbemiddel der lynhurtigt størkner. Farven smitter ikke af og opløses ikke af vand eller fedtstoffer.

Metalstemplet designes og opbygges med en kliche og typer. - Og hvis du ønsker at opnå sporbarhed, kombinerer du stemplet med en nummeratør. Du kan naturligvis have flere klicheer til samme prægeværk.

Vi fremstiller maskinerne i aluminium og rustfrit stål, og du kan bestille stativ eller andet monteringsudstyr, hvis du ønsker at bygge prægeværket ind i din pakkemaskine eller etiketdispenser.

Uanset om du vælger M-30, som er en lille kompakt model, der kan bygges ind din produktionslinje eller bruges som bordmodel til manuel betjening - eller de større modeller M-40, M-80, M-100, M-150 eller M-200 (med større trykareal og højere trykkraft), der typisk bygges ind i pakkemaskiner, får du markedets bedste tryk. - Din investering er begrænset og prægefolierne er billige.

M-30.

Når produktoverfladen er vanskelig at skrive på.

Med M-30 får du en lille kompakt varmepræger, der opfylder behovet for at skrive datoer, batchnumre m.m.

Se produkt

M-40, 80, 100, 150 & 200.

Fantastisk tryk for få penge.

Varmeprægning er ideel på produkter med en vanskelig overflade eller form.

Se produkt

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English