M-40, 80, 100, 150 & 200.

Fantastisk tryk for få penge.

Vores varmeprægemaskiner er velafprøvet - og opfylder behovet for at skrive f.eks. datoer og batchnumre, og maskinerne fås i forskellige størrelser afhængig af ønsket om trykareal og trykkraft.

Hvis dine produkter har en vanskelig overflade eller form, er varmeprægning ofte den bedste løsning, når du skal mærke/skrive på dem.

Hos os får du en kompakt og solidt konstrueret varmepræger, der opfylder behovet for at skrive datoer, batchnumre m.m. Den har indbygget styring af prægetid og varme, ligesom den er konstrueret til indbygning i alle typer pakkemaskiner og etiketdispensere.

Den er styret af en fotocelle og en induktiv føler eller et relæ for startsignal, og du kan montere den både horisontalt, vertikalt, og med et enkelt greb kan den drejes 360° omkring sin egen akse. Din mærkning kan være op til 200mm i bredden og 200mm i højden, trykkraften er op til 12.000N, og du kan mærke op til 400 produkter i minuttet.

Princippet i varmeprægning er, at et opvarmet metalstempel, trykker en farvet prægefolie mod et emne, så farven fra folien afsættes på pakkefilmen eller etiketten. 

Prægefolien indeholder et klæbemiddel der lynhurtigt størkner. Farven smitter ikke af og opløses ikke af vand eller fedtstoffer.

Metalstemplet designes og opbygges med en kliche og typer. - Og hvis du ønsker at opnå sporbarhed, kombinerer du stemplet med en nummeratør. Du kan naturligvis have flere klicheer til samme prægeværk.

Vi fremstiller maskinerne i aluminium og rustfrit stål, og du kan bestille monteringsudstyr, hvis du ønsker at bygge prægeværket ind i din pakkemaskine eller etiketdispenser.

Som tilvalg kan vi levere printeren, hvor den er indbygget i et stativ, så du kan forskyde trykket i både længden og tværretningen.

Vi har erfaring med at vareprægning er vældig populær i blandt andet mejerier, slagterier og tapperier. Den er nem at integrere i din produktionslinje, den har temperaturstyring med flere funktioner og den styres digitalt. Vi hjælper gerne med montering og instruktion.

Prægemaskinen er let at vedligeholde fordi meget er mekanisk og fordi udstyret tåler vand.

Hvis du har brug for et mindre trykareal, skal du overveje M-30.

Vi har et kæmpe udvalg i prægefolier, så du kan få den kvalitet, farve, bredde og længde du har brug for - til en attraktiv pris.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om M-40, M-80, M-100, M-150 & M-200, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English