Labelprintere.

Det perfekte alternativ til fortrykte etiketter
- udskriv kun det antal, du vil bruge.

Du skal vælge en Valentin printer, hvis du ønsker en pålidelig og robust printer, der er enkel at betjene og som f.eks. skriver datoer, stregkoder og ingredienslister på etiketruller.

Vi har forskellige modeller i sortimentet, - og fælles for dem er, at de arbejder med termoteknologien, at de skriver med en meget høj kvalitet og at der findes et stort udvalg af tilbehør.

Du kan udskrive etiketter som du efterfølgende sætter manuelt på dit produkt - eller du kan få rullet de printede etiketter op, og sætte rullen ind i en automatisk dispenser - eller du kan lade printeren være en del af din samlede etiketteringsudstyr, så den skriver på etiketterne efterhånden som dine varer bliver håndteret i produktionslinjen.

Valentin Compa V.

Driftssikker og brugervenlig industribordprinter til etiketter.

Du skal vælge Compa V, hvis du ønsker en god og solid etiketprinter til at printe på etiketter, tekstil, plast eller typeplader.

Se produkt

Valentin Spectra II.

Hurtig, moderne og driftssikker industribordprinter med touchskærm.

Printeren fås i mange størrelser med et hav af udstyr, f.eks. mulighed for at udskrive helt op til 216,8mm. i bredden.

Se produkt

Valentin SPX II.

En højtydende printer for indbygning på systemer der printer og påsætter etiketter i en arbejdsgang.

SPX II kan printe ekstremt hurtigt, og er konstrueret til at arbejde sammen med en etiketdispenser eller print/applyenhed, hvor der er krav om høj kapacitet og høj printkvalitet.

Se produkt

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English