Valentin Spectra II.

Moderne og driftssikker industribordprinter med foliespare funktion.

Den hurtige bordprinter Spectra II skriver med høj opløsning på etiketruller.

Topmodellen - intet mindre ! Printeren er en god og solid etiketprinter som skriver på etiketter i papir eller plast, tekstil og typeskilte. Den printer også etiketter med en slid- vejr- og kemikaliebestandig overflade.

Spectra II fungerer ved at du designer et etiketlayout i et software program (f.eks. Nicelabel). Derefter sætter du en rulle etiketter i printeren og overfører etiketlayoutet til printeren - enten via et USB drev, eller direkte fra den PC, hvor du har designet etiketten. Afslutningsvis udfylder du ønsket antal etiketter og trykker print.

Printeren har en 6,5” touchskærm med intuitivt betjeningspanel, som gør betjeningen hurtig og let. Udskrivningsprocessen er også hurtig – den kan skrive op til 350mm/sek. Desuden er den yderst pålidelig - også i barske produktionsmiljøer. Printerkabinet og trykmekanik er fremstillet i materialer af høj kvalitet.

Der findes ni forskellige versioner med printeropløsning fra 200–600dpi. De forskellige modeller håndterer etiketbredder fra 15–216,8mm og etiketlængder fra 6–6000mm. De fås til termotransferprint som anvender farvebånd samt til direkte termoprint på termoetiketter. Printhastigheder fra 100–350mm pr. sekund.

Spectra II kan vælges både med flathead og nearedge printhoved.

Model 107/12 og 160/12 har et indbygget foliesparesystem, som sørger for at forbruget af farvebånd holdes på et absolut minimum. Foliesparemodulet kan tilkøbes til de øvrige modeller.

Printeren leveres med flere I/O-porte, så den kan tilsluttes via bl.a. USB eller Ethernet, der kan tilkøbes WLAN.

Du kan supplere printeren med forskelligt tilbehør, f.eks. stregkodescanner, knive til afskæring af etiket, dispenserfunktion hvor etiketten er trukket næsten helt af bagpapiret (hvis du skal sætte etiketten på manuelt). Der findes en intern opruller til at rulle etiketbanen op igen efter printning (ruller op til maks. Ø200mm), så etiketterne kan bruges i en etiketdispenser. Du kan også få en fodpedal som giver signal til printeren om at skrive næste etiket.

Vi hjælper gerne med installation, indkøring, instruktion og support - og vi forhandler termotransferfolie (farvebånd) i alle kvaliteter og bredder, ligesom du selvfølgelig kan bestille nyt printhoved eller andre reservedele.

Printeren fremstilles af Carl Valentin, der leverer printløsninger og etiketteringssystemer i meget høj kvalitet.

Printhastighed

Op til 100-350mm/sek 

Printkvalitet

200-600dpi

Etiketbredde

15-216,8mm

Etiketlængde

6-6000mm

(Afhængig af model)

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om Valentin Spectra II, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English