Valentin Compa V.

Driftssikker og brugervenlig industribordprinter til etiketter.

Compa V skriver med høj opløsning på etiketruller, og du kan tilkøbe tilbehør som matcher dit behov.

Du skal vælge Compa V, hvis du ønsker en god og solid etiketprinter til at printe på etiketter, tekstil, plast eller typeplader. Den kan også printe etiketter med en slid-, vejr- og kemikaliebestandig overflade.

Printeren er enkel at betjene og yderst pålidelig - også i barske produktionsmiljøer. Printerkabinet og trykmekanik er fremstillet i materialer af høj kvalitet.

Med Compa V designer du etiketlayoutet i et softwareprogram som f.eks. Nicelabel, og sætter en rulle etiketter i printeren. Derefter overfører du etiketlayoutet til printeren - enten via et USB drev eller direkte fra den PC, hvor du har lavet designet. Du vælger ønsket antal etiketter og trykker print.

Du kan printe symboler, logo, dato, tid, batchnummer, ingrediensliste, 1D og 2D stregkoder.

Printeren leveres med flere I/O-porte, så den kan tilsluttes via bl.a. USB eller Ethernet og evt. WLAN.

Compa V kan suppleres med forskelligt tilbehør, f.eks. knive til afskæring af etiket, dispenserfunktion hvor etiketten er trukket næsten helt af bagpapiret (hvis du ønsker at sætte etiketten på manuelt). Der findes en fodpedal som giver printeren signal om at skrive næste etiket, opruller til at rulle etiketbanen op igen efter printning, så de kan bruges i en etiketdispenser.

Printeren findes i seks forskellige versioner med printeropløsning fra 203–600dpi. De forskellige modeller kan håndtere etiketbredder fra 20–162mm og etiketlængder fra 5–6.000mm. De fås til direkte termoprint på termoetiketter og til termotransferprint, hvor der bruges farvebånd samt med printhastigheder op til 300mm pr. sekund. - Og printeren kan med fordel kombineres med etiketdispenseren APL100.

Vi hjælper gerne med installation, indkøring, instruktion og support, ligesom vi forhandler termotransferfolie (farvebånd) i alle kvaliteter og bredder - og du kan selvfølgelig også bestille nyt printhoved eller andre reservedele.

Printeren fremstilles af Carl Valentin, som er førende indenfor printløsninger og etiketteringssystemer.

Printhastighed: 

Op til 300mm/sek *

Printkvalitet: 

203-600dpi *

Etiketbredde: 

20–162mm *

Etiketlængde:  5-6.000mm

(* Afhængig af model)

  • Nem at betjene
  • Printfolie op til 600 mm
  • Etiketruller op til 205 mm

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om Valentin Compa V, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English