ICE Kestrel.

Fantastisk og pålidelig printer til små mærkningsopgaver på pakkefilm og etiketter.

Det oplagte valg, hvis du f.eks. ønsker at udskifte din varmepræger med en digital løsning, der er økonomisk i drift og nem at betjene.

Printeren er enkel at vedligeholde og den benytter den nyeste teknologi. Det er hurtigt at skifte farvebånd, og fordi den er kompakt i designet, er den let at integrere i din produktionslinje.

Printhovedet består af en tæt række af halvledere, der - når der sendes strøm gennem dem - lynhurtigt kan blive varme (og kolde igen), hvorved blæk fra termotransferfolien overføres til pakkefilmen eller etiketterne, så der dannes prints.

Skrivebredden er 32mm og dpi er 200.

Hvis produktionen kører intermittent er skrivehøjden 47mm og hastigheden 50-300mm/sek.

Hvis produktionen er kontinuerlig er skrivehøjden 100mm og hastigheden 40-500mm/sek.

Kestrel fås i 2 modeller: Højre og venstre. Den er ideel til mærkning af produkter, der har forskellige størrelser og former, og den bruges ofte i mindre produktioner i fødevarebranchen.

Printeren er nem at betjene via touchskærmen, og den er nem at vedligeholde fordi den ikke har sliddele. - Og så bruger den ikke trykluft. Printfolien er hurtig at skifte, og den kan håndtere ruller på 700m. Den har også en indbygget foliesparefunktion.

Du kan vælge prints fra en database, og du kan designe dit layout via f.eks. CLARiSOFT® og Nicelabel. Printeren kan håndtere tekster, batchnumre, logoer, grafik, stregkoder og datoer.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om ICE Kestrel, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English