ICE Zodiac Hawk.

Populær printer til mærkningsopgaver på pakkefilm og etiketter.

Hawk er den ideelle løsning når målet er høj ydelse og god stabil kvalitet med lave driftsomkostninger. Printeren drives uden brug af trykluft.

Dit design overføres til produktet ved at termotransferprinterens skrivehoved afgiver varme til printfolien.

Du kan vælge prints fra en database, og du kan mærke produkterne med faste, variable og fusionerede tekster, tid og dato, stregkoder og grafik, og udstyret er derfor oplagt til print på f.eks. pakkefilm, etiketter og poser. Udstyret er populært i f.eks. fødevarebranchen, konfektureindustrien og kaffebranchen.

Skrivearealet er 53 x 75 mm. (intermittent) eller 53 x 300 mm. (continuous) - og du opnår 300 dpi.

Hawk kan printe ved hastigheder fra 0–1000 mm/s (60m/min) hvilket gør, at den kan monteres på flere pakkemaskiner end andre termotransferprintere.

Printeren har iAssure teknologi som sammenligner det brugte farvebånd med udskriftslayoutet, for at sikre at printkvaliteten er i orden. Printeren giver besked, hvis printet er beskadiget, f.eks. hvis printhovedet er slidt eller folien krøller, og den kan håndtere folieruller på op til 1200m. Det giver dig høj udnyttelse af printfolien for minimal pris pr. tiltryk og dermed lave driftsomkostninger.

Det simple foliekassettedesign sikrer hurtigt og nemt folieskift, og printeren har et gennemprøvet, driftssikkert og koblingsfrit foliefremtræk. Den kan overvåges via netværksopkobling og sammenlagt giver det dig høj oppetid.

Vi anbefaler at du designer dine prints i f.eks. NiceLabel eller CLARiSOFT®

Printeren er enkel at integrere i din produktionslinje og den fås i både højre og venstre model. Printjobs overføres til printeren via netværkskabel eller med USB stick, og touchskærmen gør den nem at betjene.

Vi hjælper gerne med installation, indkøring og instruktion - også i forhold til designsoftware.

Hawk fremstilles af Videojet Technology, som er en af verdens førende indenfor etikettering og print.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om ICE Zodiac Hawk, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English