ICE Zodiac Falcon.

Populær og alsidig printer, som passer ind i de fleste produktionsmiljøer. Printeren drives uden brug af trykluft og tjekker sit eget print.

Termotransferprinteren mestrer de fleste mærkningsopgaver, for den skriver på både pakkefilm, poser og etiketter. Den er velegnet hvis pladsen er begrænset, fordi designet er kompakt. - Og betjeningsskærmen behøver ikke at være monteret i nærheden af printerenheden.

Den fås både til montering i skriveretning mod højre og venstre, og du kan vælge mellem flere modeller, der alle kan skrive med 300 dpi. Hastighed op til 750 mm/sek eller 250 prints/min)

Kontinuerlig:
Skriveareal op til 32x200mm eller 53x200mm

Intermittent:
Skriveareal op til 32x75mm eller 53x75mm

Du kan vælge designs fra en database, og printeren kan skrive faste, variable og fusionerede tekster, stregkoder, dato og tid samt grafik, som med fordel kan udarbejdes i værktøjerne CLARiSOFT® eller Nicelabel.

Når farvebåndet er monteret, vil printhovedet - der består af en tæt række halvledere, der lynhurtigt bliver varme (og kolde igen) - overføre blækket fra termotransferfolien til pakkefilmen eller etiketterne, så der dannes prints.

Printeren tjekker sin egen kvalitet ved at sammenligne det brugte farvebånd i forhold printjobbet, - og den giver besked, hvis noget bør indstilles/skiftes. Du kan bruge printfolieruller på 1200m, for at maksimere oppetiden, og printeren sørger for at udnytte folien optimalt.

Printeren har et driftssikkert og koblingsfrit foliefremtræk, - og da printhovedet er den eneste sliddel, holdes vedligeholdelsesomkostningerne nede. Den kan overvåges via dit netværk, og det simple foliekassettedesign sikrer at farvebåndet hurtigt kan skiftes.

Vores kunder i f.eks. fødevarebranchen, konfektureindustrien og kaffebranchen er glade for udstyret.

Falcon fremstilles af Videojet Technology, som er en af verdens førende indenfor etikettering og print.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om ICE Zodiac Falcon, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English