ICE Zodiac Eagle.

Termotransferprinter til større tryk og høje hastigheder.

Eagle er en moderne, fleksibel og driftssikker printer, der skriver op til 107mm i bredden.

Printeren er ideel til at skrive detaljerede næringsdeklarationer i høj opløsning, fordi den har et stort udskrivningsareal:

  • 107mm x 300mm (kontinuerlig)
  • 107mm x 75mm (intermittent)

Den printer med hastigheder op til 500 print/minut i 300 dpi - Op til 800mm/sek. (intermittent) 1000mm/sek (kontinuerlig).

Det giver knivskarpe udskrifter, som er populært i mange brancher indenfor fødevarer, kaffe, snacks, konfekture, bageri, kosmetik og farma.

En termotransferprinter har et printhoved, der består af en tæt række af halvledere, der - når der sendes strøm gennem dem - lynhurtigt kan blive varme (og kolde igen), hvorved blæk fra termotransferfolien overføres til pakkefilmen eller etiketterne, så der dannes prints.

Du designer printet i et softwareprogram. Du kan vælge batchnumre, logoer, grafik, stregkoder, datoer og tekster. Designet overføres til printeren via USB stick eller netværk - og du kan overføre oplysninger fra databaser. Designs udarbejdes i et softwareprogram, f.eks. CLARiSOFT® eller Nicelabel.

Hvis printeren er monteret i en produktionslinje, f.eks. i en pakkemaskine, sættes den op til at modtage et startsignal når produktet er i position.

Den kan håndtere folieruller op til 1200 meter, og du får Ribbon Safe, som holder forbruget af printfolie på et minimum, da kun lige præcis den brugte del af farvebåndet, føres frem.

Printeren har et gennemprøvet, driftssikkert, koblingsfrit foliefremtræk og en af markedets mest enkle foliekassettedesigns. Det betyder at det er hurtigt og nemt at skifte printfolierulle. - Og så skal den ikke bruge trykluft. Den findes både som højre og venstre model.

Vedligeholdelsen er enkel, for det er primært printhovedet der skal skiftes, og det er let og hurtigt at gøre.

Du kan bestille et stativ så printeren kan monteres i din produktionslinje, og derudover hjælper vi gerne med installation, service og vedligeholdelse samt levering af reservedele og printfolier.

Eagle fremstilles af Videojet Technology, som er en af verdens førende indenfor etikettering og print.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om ICE Zodiac Eagle, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English