Valentin DPM IV.

Termotransferprinter til store prints samt gentagne print på tværs af filmbaner.

DPM skriver - med høj opløsning - på emballage, der er forskellig i facon og størrelse. Printeren har stor fleksibilitet og lave driftsomkostninger, og udmærker sig ved at kunne printe i kolonner på tværs af en filmbane. Den kan derfor - og med fordel bruges til at mærke pakker i en dybtrækker eller hvis du har brug for meget store print.

Printeren bruger termotransferfolie, som - via printhovedet - overføres til dit produkt. Den har indbygget foliesparer og kan gentage print i kolonner på tværs af filmen, og den er også velegnet til print på etiketter og poser. Den er populær i f.eks. fødevarebranchen og konfektureindustrien.

Med denne printer får du et kvalitetsprodukt, der skriver med 300 dpi. Du kan vælge mellem skrivebredderne 53, 107 eller 128mm., og en skrivelængde på 140-630mm. Printhastigheden er også attraktiv: 50-500 mm./sek. og 50–700mm/sek. ved backspeed.

Du kan printe faste, variable og fusionerede tekster, real-time tid, datoer, stregkoder og grafik og du kan med fordel skabe dine design med værktøjet NiceLabel.

7” touchskærmen med ikoner gør printeren nem at betjene og den kan monteres lodret eller vandret, og findes både i en højre og en venstre model. På grund af det kompakte design, er den oplagt at integrere i en intermitterende pakkemaskine.

Den har blot én kabelforbindelse og vi hjælper gerne med at montere og indkøre printeren, ligesom vi også gerne introducerer dig til designværktøjet.

Printeren fremstilles af Carl Valentin, som er førende indenfor printløsninger og etiketteringssystemer.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om Valentin DPM IV, så kontakt os:


+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English