edding portable 12 & edding portable 25.

Håndholdt kvalitetsprinter med høj brugervenlighed - med forskellige skrivearealer og opløsninger.

Uanset om du vælger portable 12 eller portable 25 får du en bærbar printer, der er enkel at bruge. Du kan betjene den via touchskærmen, trådløst tastatur - eller telefon og tablet, hvis den indgår i dit netværk.

Det tager under 15 sekunder at skifte blækpatronen. Du kan vælge mellem forskellige farver og kvaliteter, så derfor kan du printe på både pap, plast, glas og metal.

Den har plads til 100.000 designs, og du kan printe datoer, klokkeslæt, lotnumre, stregkoder og grafik i en god opløsning - og det kan gå hurtigt: 76m/min ved 300 dpi.

  • portable 12 har en skrivehøjde på 12,7mm og opløsning op til 600 dpi.
  • portable 25 har en skrivehøjde på 25,4mm og opløsning op til 300 dpi.

Du får en brugervenlig all in one printer med touchskærm, trådløst tastatur og kabler. Den har indbygget encoder, så du er sikret et godt printresultat.

Vedligeholdelsen er nem og kræver ikke særlig teknisk indsigt. Patronen tørres blot af, hvis din produktion har stået stille i en periode. Kabinettet er i aluminium, printeren har ingen sliddele. - Og så skal udstyret ikke kalibreres.

Udstyret er velegnet til brug i mindre og middelstore produktionsmiljøer, og driftsomkostningerne er minimale. Den er ideel hvis du skal mærke produkter udenfor din egentlige produktionslinje. Det genopladelige batteri kan holde til 12 timers non-stop brug.

Vi hjælper gerne med installation, indkøring, instruktion samt support, og vi forhandler blækpatronerne.

Printeren fremstilles af tyske Elried, som beskæftiger sig med print- og emballeringsløsninger.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om edding portable, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English