edding in-line 12 & edding in-line 25.

Kompakt kvalitetsprinter med høj brugervenlighed - med forskellige skrivearealer og opløsninger.

Uanset om du vælger in-line 12 eller in-line 25 får du en printer, der er enkel at integrere i din produktionslinje, og den kan betjenes både via touchskærmen og det trådløse tastatur. Hvis den indgår i dit netværk, kan den også betjenes via telefon, tablet eller PLC.

Det tager under 15 sekunder at skifte blækpatronen. Du kan vælge mellem forskellige farver og kvaliteter, så derfor kan du blandt andet printe på både pap, plast, glas og metal.

Den har plads til 100.000 designs, og du kan printe datoer, klokkeslæt, lotnumre, stregkoder og grafik i en god opløsning - og det kan gå hurtigt: 76m/min ved 300 dpi.

  • in-line 12 har en skrivehøjde på 12,7mm og opløsning op til 600 dpi.
  • in-line 25 har en skrivehøjde på 25,4mm og opløsning op til 300 dpi.

Du får en brugervenlig all in one printer med touchskærm, trådløst tastatur, kabler og monteringsbeslag, og den kan sluttes til din produktionslinje via internettet/webserver og kan kobles sammen med f.eks. encoder, fotocelle eller alarmtårn. Den har både digitale og analoge ind- og udgange, inkl. digital I/O.

Vedligeholdelsen er nem og kræver ikke særlig teknisk indsigt. Patronen tørres blot af, hvis din produktion har stået stille i en periode. Kabinettet er i aluminium, printeren har ingen sliddele. - Og så skal udstyret ikke kalibreres.

Printeren er velegnet til brug i mindre og middelstore produktionsmiljøer, og driftsomkostningerne er minimale.

Vi hjælper gerne med installation, indkøring, instruktion samt support, og vi kan naturligvis også levere blækpatronerne.

Printeren fremstilles af tyske Elried, som beskæftiger sig med print- og emballeringsløsninger.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om edding in-line, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English