Citronix ci5000 serien.

Pålidelig, kontinuerlig, kompetent og brugervenlig blækstråleprinter med høj ydeevne.

Printeren er konstrueret for nem daglig brug og høj driftssikkerhed for en øget oppetid.

Citronix er velegnet til både faste, variable og fusionerede tekster, datoer og real-timetid, og kan også skrive stregkoder og grafik. Du kan vælge mellem sort, rødt, blåt, grønt og gult blæk, ligesom den kan printe med UV-læsbart blæk. Der findes også blæk med acetone og ethanol og FDA-godkendt blæk til print på fødevarer.

Blækstråleteknologien betyder at farven skydes ud på dit produkt og dyserne gør det muligt at printe små og detaljerede informationer. Du kan vælge mellem modeller der skriver henholdsvis 2, 3 eller 5 linjer. skrivehastigheden er op til 9,8 m/sek.

Printeren er populær i mange industrier, f.eks. til fødevarer, drikkevarer, kabler, kosmetik, farmaceutiske- og sundhedsartikler, elektriske komponenter og bildele fordi den både skriver på gummi, keramik, metal, træ, glas, plast og papir.

Betjeningen er enkel og særdeles brugervenlig, og fordi touchskærmen er af hærdet glas, er printeren velegnet i barske produktionsmiljøer.

Den er også enkel at vedligeholde: Den har to filterenheder (til blæk og luft), som kan skiftes på 30 sekunder. Blækket kommer i flasker som monteres på printeren. Den har således ikke dyre printmoduler eller blækspild.

Vi hjælper gerne med montering, installation, indkøring, instruktion og support, ligesom vi kan fremstille monteringsdele til at få enheden integreret i din produktionslinje.

I serien findes 4 modeller:

  • ci5200 - 16 dots - 1-2 linjer - 6,9 m/sek - IP55
  • ci5300 - 25 dots - 1-3 linjer - 9,8 m/sek
  • ci5500 - 31 dots - 1-5 linjer - 9,8 m/sek
  • ci5650 - 31 dots - 1-5 linjer - 9,8 m/sek - IP65

Printeren fremstilles af amerikanske Citronix, som leverer nogle af markedets bedste kontinuerlige blækstråleprintere. De giver i øvrigt 30 måneders garanti på deres printere.

  

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om Citronix ci5000 serien, så kontakt os:

+45 59 43 44 10
info@elmoprint.dk

Klar til et professionelt samarbejde?

Ønsker du at drøfte mulighederne for at sikre mærkningskvaliteten af dine produkter? Giv os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mit navn er  og jeg arbejder hos som 
Vi beskæftiger os med 
Jeg ønsker hjælp/sparring til følgende:

I bedes kontakte mig på eller 

Dansk English